Retur

Kvitto

Fyll i dina uppgifter


Returetikett giltig för upp till 10 kg.


Fyll i dina adressuppgifter samt ordernummer, godkänn villkoren och genomför sedan din beställning.


Efter genomförd beställning så får du möjlighet för att ladda ner och printa ut din returetikett direkt. Returetiketten blir även skickad som en PDF-fil till din angivna mailadress.


Kom ihåg att skicka med följesedeln i paketet. Vi kan tyvärr inte ta varor i retur om inte följesedel eller ordernummer är bifogat med varorna som kommer i retur.


Paketet du skickar i retur får vara maximalt 60 cm på längsta sidan.


Om det är ett fel på din vara och du vill göra en reklamation, så är det viktigt att du kontaktar oss INNAN du returnerar.


Kontakta oss på info@aktivvinter.se eller ring 031 - 304 56 57.


OBS! Skidor och/eller stavar kan INTE returneras med denna returetikett. Det är ingen returrätt på skidor, så de kan inte returneras överhuvudtaget.


Väljer du trots detta att använda denna returetikett för att returnera skidor och/eller skidstavar, så tillkommer det en avgift på 600 respektive 300 SEK, för att täcka merkostnader för frakt och administration. Avgiften dras från det belopp vi betalar tillbaka.

Skrivare krävs. Din paketetikett tillhandahålls som pdf-fil. Därför behöver du ha tillgång till en skrivare, så att du kan skriva ut den.

Retur

Kvitto

Bekräftelse

Din beställning är genomförd.

Din returetikett är klar att skrivas ut.

Följ instruktionerna nedan och gör klart paketet som ska skickas i retur.

1

Skriv ut paketetiketten. Tejpa fast paketetiketten på paketet. Se till att tejpen inte fästs över streckkoden.

2

Nu är paketet klart att skickas. Du skickar paketet genom att lämna in det på ett postkontor, hos ett postombud eller i ett paketskåp.