Astina.dk A/S

Pakkelabel - Udfyld dine informationer

STOP - DU MÅ IKKE SENDE NOGET RETUR INDEN DET ER GODKENDT AF ASTINA.DK - SEND RETURFORMULAR TIL RMA@ASTINA.DK - SÅ SENDER VI EN GODKENDELSE HURTIGST MULIGT


Her kan du nemt generere en pakkeseddel til returnering af varer, ligeledes hvis varen har en defekt eller en garanti sag, kan du nemt her genere en returseddel.

Ved fortrydelse af køb-  Hvis du ønsker at sende en vare retur og ophæve købet, så vil returfragt beløbet blive modregnet i dit returbeløb.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Returner nemt uden printer - efter udfyldelse af denne formular, sender vi dig en returlabel på mail - samt en QR kode du kan vise til pakkeshoppen og så kan de printe en pakkelabel for dig.

Hvis du sender pakken retur uden at det er godkendt af Astina.dk, så vil du blive pålagt returgebyr på 150 kr. for behandling - ligeledes vil der forekomme længere behandlingstid.


Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code