Retur

Kvitto

Fyll i dina uppgifter

Här kan ni beställa och ladda ner retursedel och returfraktsedel om ni vill göra en retur till oss.


Notera oavsett om det är ett ångrat köp eller vill byta vara så skall en retur göras. Vi följer Lagen om Distansavtal som innebär att ni har 14 dagar ångerrätt/öppet köp. Inom 14 dagar från mottagen vara skall retur registreras i denna tjänst, alternativ meddela oss att retur skall påbörjas.


Har det gått längre tid godtas inte returen och ni kommer åläggas en extra administrativ kostnad på 500kr vid oanvända skor. Använda skor som skickas tillbaka faktureras ni en faktura på 500kr som skall betalas innan skorna skickas tillbaka. Osäker? maila oss på support@avenysko.se så hjälper vi er! Detta tillägg är till för att minimera missbruk av returtjänsten.


När vi har mottagit ditt returpaket behandlar vår kundtjänst returen så snabbt som möjligt. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren återbetalar vi ditt inköp till den betalningsmetod ni använde.

Returfraktens avgift på 49kr dras mot det belopp vi återbetalar.


Paketet lämnas in till valfritt DHL Service Point.


! Julklappar: Köpt 22/11 - 17/12 = Öppet köp t.o.m 9/1 2022 !

Skrivare krävs. Returfraktsedeln och paketetiketten tillhandahålls som pdf-filer. Därför behöver du ha tillgång till en skrivare, så att du kan skriva ut dem.

Retur

Kvitto

Kvitto

Din retursedel och din returfraktsedel har skapats.

Följ instruktionerna nedan och färdigställ din returförsändelse.


Har ni paketerat väl och lämnat in med vår returfraktsedel så tar vi över ansvaret sista biten till oss. Anteckna gärna kollinummer så ni själva kan spåra paketet ifall vi inte hört av oss på ett tag för att se om det fastnat någonstans.


Ni får en bekräftelse på mail när vi mottagit och behandlat er retur.

1

Skriv ut och fyll i returfraktsedeln. Returfraktsedeln läggs i paketet. Paketet ska noga förslutas med tejp, så det inte går upp under transporten.

2

Skriv ut paketetiketten. Tejpa fast paketetiketten på paketet. Se till att tejpen inte fästs över streckkoden.

3

Nu är paketet klart att skickas. Du skickar paketet genom att lämna in det.