Retur

Kvitto

Fyll i dina uppgifter

Här kan ni beställa och ladda ner retursedel och paketetikett om ni vill göra en retur till oss. Notera oavsett om det är ett ångrat köp eller vill byta vara så skall en retur göras. Inom 14 dagar från mottagen vara skall retur registreras i denna tjänst, alternativ meddela oss att retur skall påbörjas. Har det gått längre tid godtas inte returen och ni får själva stå för fraktkostnad att skicka tillbaka varan till er om ni skickat tillbaka den ändå.


När vi har mottagit ditt returpaket behandlar vår kundtjänst returen så snabbt som möjligt. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren återbetalar vi ditt inköp.

Returfraktens avgift på 49kr dras mot det belopp vi återbetalar.


Paketet lämnas in till valfritt DHL Service Point.

Skrivare krävs. Returfraktsedeln och paketetiketten tillhandahålls som pdf-filer. Därför behöver du ha tillgång till en skrivare, så att du kan skriva ut dem.

Retur

Kvitto

Kvitto

Din retursedel och din paketetikett har skapats.

Följ instruktionerna nedan och färdigställ din returförsändelse.


Har ni paketerat väl och lämnat in med vår returfraktsedel så tar vi över ansvaret sista biten till oss. Anteckna gärna kollinummer så ni själva kan spåra paketet ifall vi inte hört av oss på ett tag för att se om det fastnat någonstans.


Ni får en bekräftelse på mail när vi mottagit och behandlat er retur.

1

Skriv ut och fyll i returfraktsedeln. Returfraktsedeln läggs i paketet. Paketet ska noga förslutas med tejp, så det inte går upp under transporten.

2

Skriv ut paketetiketten. Tejpa fast paketetiketten på paketet. Se till att tejpen inte fästs över streckkoden.

3

Nu är paketet klart att skickas. Du skickar paketet genom att lämna in det.