Batteri Service

Opret pakkelabel for at sende dit batteri til renovering

For at sende dit batteri ind til renovering hos os skal du bruge en pakkelabel og en indleveringsseddel som du modtager og skal printe ud, når du har udfyldt dine informationer her på siden.Forsøger du at sende en forsendelse fra Sverige, skal du oprette en label her: https://return.shipmondo.com/batteriservicese


Pakkelabel

På kvitteringssiden kan du hente din pakkelabel (du modtager den også på e-mail). Denne skal printes ud og klistres på pakken med dit batteri. Herefter kan du indlevere pakken i en pakkeshop/posthus så den bliver sendt til os.

• Det er gratis at sende dit batteri ind til renovering hos os, når du køber for over 999,-. (Ellers koster det 35,- hver vej)


OBS | Det er muligt at der står 1kg i vægt på pakkelabelen når du printer den, men dette kan du bare se bort fra, det har ikke betydning.


Indleveringsseddel

Du modtager også en indleveringsseddel (Denne får du også på e-mail) som skal udfyldes med dine ønsker til renoveringen og ligges med i pakken når du sender dit batteri ind til os.

(Udfyld venligst med meget tydelig skrift - Eventuelt blokbogstaver eller elektronisk så vi er sikre på at have de rigtige informationer).


Pak dit batteri godt ind

Husk at pakke dit batteri forsvarligt ind når du sender det til os. Det skal gerne være pakket ind i ca. 6cm pakkefyld, så det ikke tager skade under fragten.


*OBS! Husk at sende din oplader med ind og eventuel nøgle til batteriet hvis det har tændingslås (Vi skal ikke bruge nøglen til din cykel).


Ventetid på renovering

Du kan se den aktuelle ventetid i bunden af vores hjemmeside (www.batteriservice.dk) Hvis du ikke hører fra os efter denne tidsperiode bedes du sende os en e-mail på kundeservice@batteriservice.dk for at høre status.

Med venlig hilsen, Batteri Service i Køge.


Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.