Retur

Kvittering

Bestil GRATIS returfragt

Du kan helt gratis returnere varer, som du har købt hos os indenfor 30 dage efter dit køb. Eller indenfor 2 år hvis varen har en fabriksfejl som var tilstede på købstidspunktet (Reklamationsret)

På denne side kan du bestille en returseddel og returfragt til din returpakke. Og Blommegården betaler naturligvis returfragten. Der er ingen omkostninger for dig.

Returpakken skal blot indleveres i en GLS Pakkeshop. Så finder den selv hjem til os. 

Når bestillingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb eller ombytte til den vare du ønsker.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.