Itiva AB c/o Buddieroom.se

Fyll i dina uppgifter

Fraktsedel/etikett samt Retursedel kan du skriva ut efter betalningen är klar. Fraktsedel/etikett samt Retursedel kommer även skickas per epost till din epostadress som du angett här.

Kostnad för returfrakt är 129-199kr (spårbar returfrakt via DHL)

Har du ingen skrivare hemma kan ditt DHL Servicepoint hjälpa dig med utskrift av fraktsedel/etikett. Uppge spårningsnummer eller visa dom den digitala fraktsedeln.

---

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara vi har skickat till dig, även om förpackningen är öppnad. Observera att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Har produkten blivit skadad eller returneras i ej komplett skick så har vi rätt till att värdera hur mycket säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returbelopp.

Innan du returnerar något till oss måste du kontakta oss för att erhålla ett returnummer. Du som kund står för kostnaden för returfrakten när du ångrar köpet.  Återlämnande av produkt skall ske senast 14 dagar efter att du kontaktat oss om att du önskar nyttja din ångerrätt.

För att vi ska kunna registrera din retur måste du kontakta oss på hej@buddieroom.se om du lagt din beställning via Buddieroom.se eller via respektive marknadsplats: CDON/Fyndiq/Amazon om du lagt din beställning där.

Vid retur ansvarar kunden för frakt tillbaka till Buddieroom. Säkerställ också att produkten är väl paketerad och kommer fram till Buddieroom i gott skick. Har produkten blivit skadad eller returneras i ej komplett skick så har vi rätt till att värdera hur mycket säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returpengarna..

OBS! Returer får EJ skickas med ”Rek / Rekommenderat Brev”. Dessa försändelser kommer inte att lösas ut och återgå till avsändaren (kund).

Returer skickas till:
Itiva AB c/o Buddieroom.se
Solskensgatan 5
75431 Uppsala

Buddieroom återbetalar ångrade köp så snart som möjligt efter mottagen retur, men senast inom 14 dagar efter att paketet ankommit returavdelningen. Som regel återbetalas köpeskillingen tillbaka via det betalsätt som användes vid köpet, i annat fall kontaktar Buddieroom kunden för en alternativ lösning.

Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
Du måste godkänna villkoren ovan
 1. Returföljesedel

  Ladda ner, skriv ut och fyll i returföljesedeln

  Ladda ner
 2. Förbered paketet

  Packa dina returvaror och returföljesedel i din returförpackning. Se till att paketet är väl emballerat och uppfyller transportföretagets krav.

 3. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner

  Klistra fraktetiketten på paketets största, platta yta. Se till att din fraktetikett är läsbar och täck inte för streckkoden med tejp.

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Visa bara den här QR-koden när du lämnar in paketet. QR-koden har också skickats till din e-post.

  QR-Code

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Skriv bara in det här kodnumret på paketet.

 4. Lämna in paketet

  Lämna in paketet på ett utlämningsställe. Hitta ditt närmaste här.