Byflou.com

Påbegynd din retur

Vi vedlægger ikke returlabel og returformular i din ordre. Det klarer vi her i returportalen. Du behøver ikke kontakte os for at returnere din ordre. Husk at returnere varen i den originale emballage.

Gratis retur?
Hvis du returnerer varer købt uden rabat og bruger vores forudbetalte returlabel fra Bring, får du gratis retur. Hvis du har fået rabat på den vare, du vil returnere, og du bruger den forudbetalte returlabel fra Bring, modregner vi 55 DKK for din returfragt. Du betaler først for returneringen, når vi modtager den på vores lager og har behandlet returen.

Returnering af møbler og store pakker
Vi tilbyder ikke fri retur på møbelleveringer og pakker med overstørrelse-tillæg (pakkemål over 120x60x60 cm). Du skal derfor selv betale for at sende et møbel el. en pakke med overstørrelse retur. Ved pakker med overstørrelse kan du også benytte dig af vores GLS returlabel. I såfald modregner vi 129 DKK for din returfragt. Hvis du skal returnere et møbel med fragtmand, så kontakt os venligst.

Flere returpakker
En returlabel kan kun bruges én gang, så hvis du har flere returpakker, skal du bruge en ny label på hver pakke. Bemærk at hvis du skal betale returfragt, så betaler du pr. pakke, du sender tilbage.

Ingen printer?
Du kan også lave en label-fri returnering. Så skriver du i stedet en kode til Bring udenpå din pakke, el. du får en QR-kode til GLS. Benytter du label-fri returnering, skal du vedlægge en seddel med dit navn og ordrenr. på i din returpakke, hvis du ikke bruger returformularen.

Refundering
Når vi har modtaget din returpakke, kan det tage op til 14 arbejdsdage for os at behandle din returnering. Hvis din returforsendelse opfylder betingelserne for returnering, refunderer vi dit køb. Du modtager en bekræftelses mail, når beløbet er ført tilbage.

BEMÆRK: Hvis du har fået gratis fragt på dit køb og beslutter at returnere kun en del af din ordre, vil fragtpris på 49 DKK blive fratrukket returbeløbet, hvis resten af din ordre kommer under 699 DKK. Havde du nemlig lagt en ordre på under 699 DKK, så skulle du have betalt fragt for den.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.