Byflou.com

Begin je retourzending

Je ontvangt hier je retourformulier en een voorgefrankeerd retourlabel. Je hoeft geen contact met ons op te nemen om je bestelling te retourneren.

Retourzendingen worden betaald door de klant, maar je kunt ook ons voorgefrankeerde retourlabel gebruiken en je retourpakket afgeven bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt. In dat geval brengen we 9,99 € verzendkosten in mindering op je restitutie. Ons voorgefrankeerde retourlabel is niet geldig voor grotere meubels, omvangrijke goederen en pakketten met oversize.

We raden aan de artikelen in de originele verpakking te retourneren om waardevermindering van de artikelen te voorkomen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, kan het tot 14 werkdagen duren voordat we deze hebben verwerkt. Als je retour voldoet aan onze retourvoorwaarden, betalen we het aankoopbedrag terug. Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer het bedrag is terugbetaald.

Als je je hele bestelling retourneert, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald (minus 9,99 € retourverzendkosten). Als je bestelling gratis is verzonden en je een deel van je bestelling retourneert, worden er verzendkosten van 8,99 € in rekening gebracht op je tegoed als de resterende waarde van de bestelling lager is dan het bedrag, dat in aanmerking komt voor gratis verzending (249 €).


Please enter name
Please enter address
Please enter zip / postal code
Please enter city
translation missing: en.return_portal_text.validation.simple_country
Please enter email address
You need to accept the terms
You must accept the terms above
 1. Return slip

  Download, print, and fill in the return slip.

  Download
 2. Prepare the package

  Pack your return items and the return slip in your return packaging. Make sure the package is packed securely and according to the carrier's requirements.

 3. Shipping label

  Download and print your shipping label.

  Download

  Affix the shipping label to the largest, flat surface of the package. Ensure that your shipping label is legible and do not cover the barcode with tape.

  Don't have access to a printer?

  Simply present the QR code below when handing in your package. The QR code has also been sent to your email.

  QR-Code

  Don't have access to a printer?

  Simply write the numerical code on the package.

 4. Hand in your package

  Drop off the package at a parcel shop. Find your nearest here.