Byflou.com

Starta din retur

Vi skickar inte med någon returetikett eller returformulär i din beställning. Vi tar hand om det här i returportalen. Du behöver inte kontakta oss för att returnera din beställning. Vi rekommenderar att du returnerar varorna i originalförpackningen för att undvika värdeminskning av varorna.


Om du returnerar varor som köpts utan rabatt och använder vår förbetalda returetikett från DHL, får du fri retur. Om du har fått rabatt på den vara du vill returnera och använder den förbetalda returetiketten från DHL, drar vi av 79 SEK för ditt returfrakt.

Observera att vi inte erbjuder fri retur på möbelleveranser och paket med oversize-tillägg. Du måste därför själv betala för att returnera en möbel eller ett paket med oversize. Kontakta oss för mer information. För paket med oversize kan du även använda vår GLS-returetikett. I detta fall kommer vi att dra av 279 SEK för returfrakten.

När vi har tagit emot ditt returpaket kan det ta upp till 14 arbetsdagar för oss att behandla din retur. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren kommer vi att återbetala ditt köp. Du kommer att få en bekräftelse via e-post när beloppet har krediterats.

Om du returnerar hela din order får du full återbetalning av orderbeloppet inklusive fraktpriset (ev. minus 79 SEK för din returfrakt). Om du har fått fri frakt på ditt köp och väljer att returnera en del av din order, dras 69 SEK för frakt av från returbeloppet om det återstående köpet understiger det fria fraktbeloppet på 999 SEK.

Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
Du måste godkänna villkoren ovan
 1. Returföljesedel

  Ladda ner, skriv ut och fyll i returföljesedeln

  Ladda ner
 2. Förbered paketet

  Packa dina returvaror och returföljesedel i din returförpackning. Se till att paketet är väl emballerat och uppfyller transportföretagets krav.

 3. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner

  Klistra fraktetiketten på paketets största, platta yta. Se till att din fraktetikett är läsbar och täck inte för streckkoden med tejp.

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Visa bara den här QR-koden när du lämnar in paketet. QR-koden har också skickats till din e-post.

  QR-Code

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Skriv bara in det här kodnumret på paketet.

 4. Lämna in paketet

  Lämna in paketet på ett utlämningsställe. Hitta ditt närmaste här.