Byflou.com

Starta din retur

På den här sidan kan du beställa returformulär och förbetald returetikett. Du behöver inte kontakta oss för att returnera din beställning.

Om du returnerar varor som köpts utan rabatt och använder vår förbetalda returetikett från DHL, får du fri retur. Om du har fått rabatt på den vara du vill returnera och använder den förbetalda returetiketten från DHL, drar vi av 79 SEK för ditt returfrakt.

Observera att vi inte erbjuder fri retur på möbelleveranser och paket med oversize-tillägg. Du måste därför själv betala för att returnera en möbel eller ett paket med oversize. Kontakta oss för mer information. För paket med oversize kan du även använda vår GLS-returetikett. I detta fall kommer vi att dra av 279 SEK för returfrakten.

Vi rekommenderar att du returnerar varorna i originalförpackningen för att undvika värdeminskning av varorna. När vi har tagit emot ditt returpaket kan det ta upp till 14 arbetsdagar för oss att behandla din retur. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren kommer vi att återbetala ditt köp. Du kommer att få en bekräftelse via e-post när beloppet har krediterats.

Om du returnerar hela din order får du full återbetalning av orderbeloppet inklusive fraktpriset (ev. minus 79 SEK för din returfrakt). Om du har fått fri frakt på ditt köp och väljer att returnera en del av din order, dras 69 SEK för frakt av från returbeloppet om det återstående köpet understiger det fria fraktbeloppet på 999 SEK.

Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
Du måste godkänna villkoren ovan
 1. Retursedel

  Ladda ner och fyll i retursedeln

  Ladda ner
 2. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner
 3. Gör i ordning ditt returpaket

  Paketera dina returartiklar och ev. din returföljesedel i det medföljande paketet. Fäst din fraktetikett på utsidan av paketet med tejp.

  OBS! Säkerställ att etiketten är läsbar och att inte streckkoden på etiketten är övertäckt med tejp eller liknande.

 4. Lämna in ditt paket

  Lämna in ditt returpaket hos transportföretagets ombud. Hitta ditt närmaste här.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Ingen fara. Din returbegäran går att genomföra som en etikettfri retur. Skriv din kod på utsidan av ditt paket. Skriv siffrorna klart och tydligt.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Inga problem. Din returbegäran finns tillgänglig som etikettfri retur. Visa QR-koden när du överlåter paketet på ditt inlämningsställe. Denna QR-kod skickas även till dig via email.

QR-Code