BY MORTEN

Udfyld dine informationer

Kære kunde


En lille virksomhed som min, kan desværre ikke tilbyde dig gratis retur. Du er dog altid velkommen til at returnere din ordre via vores klinik mod forudgående aftale - helt gratis. 

Hvis du bor for langt væk kan du via denne portal købe et fragtlabel du kan sætte på din pakke og derefter aflevere den i en GLS pakkeshop. Herefter vil pakken blive sendt direkte til os, hvor vi så tager os godt af den. 


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Retursedlen kan du vedlægge i pakken hvis du har adgang til en printer, men du kan også sende den til os på hello@bymorten.dk. Hvis du ikke vedlægger retursedlen i pakken, så vedlæg gerne et lille stykke papir med dit ordre nummer. Så gør du det meget nemmere for os.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst mulig og senest indenfor 3 hverdage fra vi har modtaget pakken. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Købet vil blive refunderet til det kort som er blevet brugt til købet. Bemærk der kan gå op til 7 dage før beløbet igen står på din konto.


Kærlig hilsen
BY MORTEN


Psst. Hvis du kan finde et billigere alternativ for returnering, så er du velkommen til at benytte det i stedet. Kontakt os på hello@bymorten.dk for aftale herom.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.