Retur

Betaling

Kvittering

Retur DAO 0-10kg

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe billig returfragt til din returpakke*.

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din pakkelabel (den vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse). Send gerne en mail til hej@damernes-magasin.com om hvilke(n) vare(r) der er på vej til os. Når du sender med Dao, skriver du bare en kode uden på pakken :-)

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

De bedste hilsner

Damernes Magasin


*GLS, DAO og PostNord er eksterne virksomheder, som intet har med Damernes Magasin at gøre. Men vi har mulighed for at købe billigere fragt som virksomhed, og det vil vi gerne tilbyde vores kunder at nyde godt af.  Damernes Magasin er derfor ikke ansvarlig på nogen måde for dine forsendelser købt gennem os. Det er udelukkende et tilbud, som svarer til at købe fragtseddel  et hvilket som helst andet sted. Det er en aftale, du selv indgår med DAO, GLS eller PostNord.
Gem derfor altid kvitteringen og trackingnummeret, så du kan holde øje med din pakke. Opstår der forsinkelser eller problemer, vil vi naturligvis altid være behjælpelig i det omfang vores evner rækker :-)

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Skriv ni-cifre-koden på din pakke. Tallene skal skrives, så det er letlæseligt.

Alternativt: Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en dao Pakkeshop.