Retur

Betalning

Kvitto

Fyll i dina uppgifter

Så här gör du om du vill returnera varor som du har köpt från oss:


På den här sidan kan du beställa en returfraktsedel och köpa returfrakt till ditt returpaket (det går bra att packa flera skor i samma paket).

När betalningen har genomförts kan du ladda ner returfraktsedel  från kvittenssidan. Returfraktsedeln kommer också att skickas till din angivna e-postadress.


Slå in ditt paket så att kartongen kommer till oss i originalskick, och tejpa retursedeln utanpå omslaget. Sedan kan du lämna in paketet där du hämtade ut det (eller hos valfritt DHL Servicepoint) och det går iväg spårbart och försäkrat till oss.


När vi har mottagit ditt returpaket behandlar vi returen så snabbt som möjligt. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren återbetalar vi ditt inköp.

Hör av dig till oss med vad du vill att vi skickar i utbyte så skickar vi det till dig utan extra fraktkostnad. 🌺 Klicka här för att kontakta oss.

Skrivare krävs. Din paketetikett tillhandahålls som pdf-fil. Därför behöver du ha tillgång till en skrivare, så att du kan skriva ut den.

Retur

Betalning

Kvitto

Kvittens

Din betalning är klar.


Här kommer en retursedeln att skriva ut och tejpa på paketet.
Då kan du lämna in paketet där du hämtade ut det (eller hos valfritt DHL Servicepoint) och paketet är spårbart och försäkrat hela vägen.
Kom ihåg att slå in paketet så att även kartongen är i nyskick. Tejpa aldrig något direkt på kartongen. 

Vill du att vi skickar något annat i utbyte eller pengarna tillbaka? Hör av dig till oss så skickar vi det till dig utan extra fraktkostnad. 🌺 Klicka här för att kontakta oss.

1

Skriv ut paketetiketten. Tejpa fast paketetiketten på paketet. Se till att tejpen inte fästs över streckkoden.

2

Nu är paketet klart att skickas. Du skickar paketet genom att lämna in det.