Dans på Rosor

Fyll i dina uppgifter

Så här gör du om du vill returnera varor som du har köpt från oss:


På den här sidan kan du beställa en returfraktsedel och köpa returfrakt till ditt returpaket (det går bra att packa flera skor i samma paket).

När betalningen har genomförts kan du ladda ner returfraktsedel  från kvittenssidan. Returfraktsedeln kommer också att skickas till din angivna e-postadress.


Slå in ditt paket så att kartongen kommer till oss i originalskick, och tejpa retursedeln utanpå omslaget. Sedan kan du lämna in paketet där du hämtade ut det (eller hos valfritt DHL Servicepoint) och det går iväg spårbart och försäkrat till oss.


När vi har mottagit ditt returpaket behandlar vi returen så snabbt som möjligt. Om din returförsändelse uppfyller returvillkoren återbetalar vi ditt inköp.

Hör av dig till oss med vad du vill att vi skickar i utbyte så skickar vi det till dig utan extra fraktkostnad. 🌺 Klicka här för att kontakta oss.

Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
 1. Retursedel

  Ladda ner och fyll i retursedeln

  Ladda ner
 2. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner
 3. Gör i ordning ditt returpaket

  Paketera dina returartiklar och retursedel i den medföljande förpackningen. Fäst din fraktetikett på utsidan av paketet med tejp.

  OBS! Säkerställ att etiketten är läsbar och att inte streckkoden på etiketten är övertäckt med tejp eller liknande.

 4. Lämna in ditt paket

  Lämna in ditt returpaket hos transportföretagets ombud. Hitta ditt närmaste här.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Ingen fara. Din returbegäran går att genomföra som en etikettfri retur. Skriv din kod på utsidan av ditt paket. Skriv siffrorna klart och tydligt.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Inga problem. Din returbegäran finns tillgänglig som etikettfri retur. Visa QR-koden när du överlåter paketet på ditt inlämningsställe. Denna QR-kod skickas även till dig via email.

QR-Code