Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Vi tilbyder 14 dages gratis returret på varer købt på vores webshop. Du kan blot bruge linket HER hvis det er inden for 14 dage. Hvis du efter aftale ønsker at returnere en ubrugt vare efter 14 dage eller ombytte, så kan du købe en returlabel ved at fortsætte her.

Varen skal returneres i original emballage og med prismærke mv. intakt.


På denne side kan du købe en GLS pakkelabel til at sende varerne tilbage med. Denne returlabel gælder pakker op til 5 kg.


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.