Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. 

HUSK at lægge din returseddel i din returneret ordre. 

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


REFUNDERING AF MYSTERY BOX

Du kan returnere din mystery box - Både hele mystery boxen, men også bare en del af mystery boxen. Fx hvis du modtager 3 produkter, så kan du godt returnere 1 produkt. 


Hvis du ikke er tilfreds med din mystery box, kan du refundere og modtage en ny mystery box fra os. Du skal blot skrive på din returseddel at du ønsker at modtage en ny mystery box, såfremt du har returneret hele indholdet af den gamle mystery box. Du kan også returnere 1 produkt og modtage en ny trøje som erstatning. Alt dette SKAL skrives på retursedlen, som du kan printe ud og lægge i din ordre når du sender den retur. 


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.