Ecoinvent

Udfyld dine informationer

Kære kunde

Når du handler i ecoinvent´s webshop har du 14 dages returret og 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler. (Julegaver kan byttes indtil 31 januar)

På denne side kan du købe returfragt til din returpakke til en fast pris af 35 kr. Pakken skal afleveres i en pakkeshop.

Når betalingen er gennemført, bliver din pakkelabel og en QR kode sendt til din e-mail

Du kan vælge selv at printe din pakkelabel eller blot gå ned til den nærmeste pakkeshop/indleveringssted med din telefon, hvor QR-koden kan blive scannet fra. Når QR-koden er blevet scannet, bliver en pakkelabel printet og sat på pakken.

Husk at ved lægge din faktura. Hvis du ikke har en printer så vedlæg en håndskrevet seddel med dit ordrenummer og navn så vi ved hvor vi skal returnere pengene til.

Varerne du sender retur krediteres når vi har modtaget dem, og pengene bliver tilbagebetalt til den konto, der er benyttet ved købet.

Der kan gå op til 14 dage fra vi har modtaget dine returvarer, til du kan se pengene på din konto. I de fleste tilfælde vil du kunne se pengene i løbet af få dage.

Vi ønsker kun tilfredse kunder og gør vores bedste for at behandle din returforsendelse hurtigt. Vi håber at se dig på shoppen igen snart.

De bedste hilsner

ecoinvent

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 3. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.