Fitness360.dk

Fitness360.dk Retur

Her kan du returnere varer, som du har købt hos Fitness360.dk


Det er vigtigt, at du læser nedenstående grundigt, da dette betyder om vi kan godkende din returnering eller ej.


GENERELLE KRAV FOR RETURNERING

- Vær opmærksom på, at du ikke kan returnere en vare, hvis din fortrydelsesret på 14 dage er udløbet. De 14 dage tælles fra den dag, hvor varen leveres til og/eller kan afhentes af dig.

- Vær opmærksom på, at de returnerede produkter skal være i original og intakt indpakning og emballage. Manglende eller beskadiget original emballage, der udgør en værdiforringelse for produktet, trækkes fra dit endelige returbeløb.


KRAV FOR RETURNERING MED GLS

Det er vigtigt, at din pakke ikke vejer mere end 20 kg, da det er max vægt for indlevering i GLS Pakkeshop. Har du en tungere forsendelse, bedes du kontakte os på kundeservice@fitness360.dk


SÅDAN GØR DU

Udfyld alle nedenstående felter med din informationer. Det er vigtigt at du oplyser dit ordrenummer, da vi ikke nødvendigvis kan identificere dig ellers, og dermed ikke returnere dit købsbeløb.


Herefter vælger du den pakkevægt der passer på din pakke.

Når du trykker "fortsæt" vil du blive sendt til et betalingsvindue, hvor du betaler de pågældende returfragt der passer til din pakkevægt.


På kvitteringssiden kan du downloade din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Du kan enten vælge at printe din fragtlabel ud, eller bruge en QR-kode i stedet for at printe en pakkelabel. Når du har udfyldt dine informationer og betalt, vil du modtage QR-koden på din mail. Herefter går du bare ned i din nærmeste GLS Pakkeshop, og fremviser QR-koden på din telefon. Her scanner de koden og så printer de en pakkelabel for dig.


NÅR VI MODTAGER DIN PAKKE

Når vi har modtaget din returpakke fra GLS, vil vores kundeservice behandle din sag hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb omgående.


Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer et eventuelt leveringsgebyr betalt til at sende din pakke i første omgang.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.