Formulashop, C/O Nettvarehotellet

Fyll ut dine opplysninger

Du kan returnere varer som du har kjøpt hos oss.

Gjelder returen bytte eller reklamasjon, er returen gratis.

Gjelder returen noe annet blir 129,- trukket fra det refunderte beløpet. Dette er for å dekke returkostnader og håndteringer. 


OBS! skal du bytte varen i annen størrelse eller annet produkt anbefaler vi at du legger inn en ny ordre, og heller får refundert beløpet i ettertid, slik at ikke størrelsen du ønsker blir utsolgt.


Etter å ha fylt inn detaljer kan du hente returseddel og pakkeetikett på kvitteringssiden. Returseddelen og den bestilte pakkeetiketten blir også sendt til den e-postadressen du har oppgitt.

Når vi har mottatt returpakken, vil vår kundeservice behandle den snarest mulig. Så sant returordren din oppfyller betingelsene for retur, vil vi refundere kjøpet. 

Vennligst skriv inn navn
Adresse
Postnummer
By
translation missing: nb.return_portal_text.validation.simple_country
E-post
Du må godta vilkårene
 1. Returseddel

  Last ned og fyll ut returseddelen

  Last ned
 2. Fraktseddel

  Last ned og skriv ut din fraktseddel.

  Last ned
 3. Forbered returpakken din

  Pakk returvarene og evt. returseddelen i pakken. Fest fraktseddelen på utsiden av pakken med teip. NB! Forsikre at seddelen er lesbar og ikke dekk over barkoden med teip eller lignende.

  NB! Forsikre deg at seddelen er lesbar, og ikke dekk over barkoden med teip eller lignende.

 4. Lever din pakke

  Lever inn returpakken på transportørens leveringssted. Finn nærmeste her.


Har du ikke tilgang til en skriver?

Ikke noe problem. Din returforespørsel er tilgjengelig som seddel-fri retur. Skriv din kode utenpå pakken. Skriv numrene klart og tydelig.


Har du ikke tilgang til en skriver?

Ta det med ro. Returen din er tilgjengelig som etikettfri retur. Vis QR-koden når du leverer inn pakken hos ditt innleveringssted. QR-koden er også sendt til deg på e-post.

QR-Code