For My

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb.

BETINGELSER


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter modtagelse af varen, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Du bærer risikoen for at varen fra tidspunktet for varens levering.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. 

Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi behandler din returnering indenfor 7 hverdage, regnet fra den dag vi modtog din vare retur.
Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel, som du har modtaget med dine varer.

Bestillingsvarer, der er bestilt specielt hjem til dig, vil ikke kunne returneres.


Varens stand

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. 
Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Ombytning

Ønsker du at bytte en vare, som du har fået i en forkert farve, model eller en forkert størrelse, kan dette også lade sig gøre. 
Du returnerer blot den/de varer, du ønsker at få byttet. Husk at skrive den ønskede størrelse eller varenummer på retursedlen, du ønsker ombyttet til.

Når du ønsker at ombytte til en dyrere vare, skal du først returnere den købte vare og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker. 

Vi udbetaler pengene for din refunderede vare, når vi har modtaget varen. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke hæve ekstra på dit betalingskort.


Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit valg af anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning, om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, men mindre du inden da har fremsendt dokumentation for at have returneret den.

Er det ikke muligt at foretage tilbagebetaling til betalingskortet, vil du blive kontaktet af ForMy IVS for et kontonummer.


Bemærk: Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Vi udbetaler penge til det betalingskort, der er brugt ved købet, hvis det er muligt.

Varen sendes til følgende adresse:


ForMy IVS

Elmelundsvej 14

4760 Vordingborg

E-mail: info@formyliving.dk

Kvittering for returnering af dine varer bør gemmes som bevis herfor.


Indtast dine oplysninger:


Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 3. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.