Retur

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Beløbet blive tilbageført til samme betalingskort som varerne er købt med.


Når vi har modtaget din pakke, vil du få pengene refunderet i løbet af 10 hverdage. Fragtomkostningerne ved at benytte vores returlabel er 0kr før tøj og for alle andre produkter 49kr fra Danske adresser. Vi trækker beløbet fra pengene, du får refunderet.

Skriv til info@frozenpalmtree.dk for returpris fra ikke Danske adresser.


Bytte en vare

Det er desværre ikke muligt at sende en vare retur og få varen tilbage i en anden størrelse. Dette skyldes, at varen kan blive udsolgt i mellemtiden. Vi anbefaler derfor, at du sender din returvare retur og lægger en ny bestilling på den rigtige størrelse med det samme. 

Du har også mulighed for at medbringe kvittering /  ordrebekræftelse sammen med det produkt, som skal byttes til vores butik på Amager strandvej 130N.Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering


Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.