Frozen Palm Tree

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Beløbet blive tilbageført til samme betalingskort som varerne er købt med.


Når vi har modtaget din pakke, vil du få pengene refunderet i løbet af 10 hverdage. Fragtomkostningerne ved at benytte vores returlabel er 0kr før tøj og for alle andre produkter 49kr fra Danske adresser. Vi trækker beløbet fra pengene, du får refunderet.

Skriv til info@frozenpalmtree.dk for returpris fra ikke Danske adresser.


Bytte en vare

Det er desværre ikke muligt at sende en vare retur og få varen tilbage i en anden størrelse. Dette skyldes, at varen kan blive udsolgt i mellemtiden. Vi anbefaler derfor, at du sender din returvare retur og lægger en ny bestilling på den rigtige størrelse med det samme. 

Du har også mulighed for at medbringe kvittering /  ordrebekræftelse sammen med det produkt, som skal byttes til vores butik på Amager strandvej 130N.Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.