Frozen Palm Tree

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Beløbet blive tilbageført til samme betalingskort som varerne er købt med.


Når vi har modtaget din pakke, vil du få pengene refunderet i løbet af 10 hverdage. Fragtomkostningerne ved at benytte vores returlabel er 0kr før tøj og for alle andre produkter 49kr fra Danske adresser. Vi trækker beløbet fra pengene, du får refunderet.

Skriv til info@frozenpalmtree.dk for returpris fra ikke Danske adresser.


Bytte en vare

Det er desværre ikke muligt at sende en vare retur og få varen tilbage i en anden størrelse. Dette skyldes, at varen kan blive udsolgt i mellemtiden. Vi anbefaler derfor, at du sender din returvare retur og lægger en ny bestilling på den rigtige størrelse med det samme. 

Du har også mulighed for at medbringe kvittering /  ordrebekræftelse sammen med det produkt, som skal byttes til vores butik på Amager strandvej 130N.Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code