Frozen Palm Tree

Fyll i dina uppgifter

Du kan returnera varor som du har köpt av oss. På denna sida kan du beställa en retursedel. Retursedeln och din paketetikett skickas även till din angivna e-postadress.
När vi har mottagit ditt returpaket kommer vår kundtjänst att behandla det så snabbt som möjligt. Om din returorder uppfyller villkoren för retur ser vi till att återbetala ditt köp. Beloppet återbetalas till samma betalkort som varan köptes med.
När vi har tagit emot ditt paket får du pengarna tillbaka inom 10 arbetsdagar. Fraktkostnaderna för att använda vår returetikett är 0 kr för kläder och 49 kr för alla andra produkter från Svenska adresser. Vi drar av beloppet från pengarna du får tillbaka.


Byt ut en vara


Tyvärr går det inte att skicka tillbaka en vara och få tillbaka varan i en annan storlek. Detta eftersom varan kan vara slutsåld under tiden. Vi rekommenderar därför att du skickar tillbaka din returvara och lägger en ny beställning på rätt storlek omgående.


Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
 1. Returföljesedel

  Ladda ner, skriv ut och fyll i returföljesedeln

  Ladda ner
 2. Förbered paketet

  Packa dina returvaror och returföljesedel i din returförpackning. Se till att paketet är väl emballerat och uppfyller transportföretagets krav.

 3. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner

  Klistra fraktetiketten på paketets största, platta yta. Se till att din fraktetikett är läsbar och täck inte för streckkoden med tejp.

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Visa bara den här QR-koden när du lämnar in paketet. QR-koden har också skickats till din e-post.

  QR-Code

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Skriv bara in det här kodnumret på paketet.

 4. Lämna in paketet

  Lämna in paketet på ett utlämningsställe. Hitta ditt närmaste här.