Frozen Palm Tree

Fyll i dina uppgifter

Du kan returnera varor som du har köpt av oss. På denna sida kan du beställa en retursedel. Retursedeln och din paketetikett skickas även till din angivna e-postadress.
När vi har mottagit ditt returpaket kommer vår kundtjänst att behandla det så snabbt som möjligt. Om din returorder uppfyller villkoren för retur ser vi till att återbetala ditt köp. Beloppet återbetalas till samma betalkort som varan köptes med.
När vi har tagit emot ditt paket får du pengarna tillbaka inom 10 arbetsdagar. Fraktkostnaderna för att använda vår returetikett är 0 kr för kläder och 49 kr för alla andra produkter från Svenska adresser. Vi drar av beloppet från pengarna du får tillbaka.


Byt ut en vara


Tyvärr går det inte att skicka tillbaka en vara och få tillbaka varan i en annan storlek. Detta eftersom varan kan vara slutsåld under tiden. Vi rekommenderar därför att du skickar tillbaka din returvara och lägger en ny beställning på rätt storlek omgående.


Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
 1. Retursedel

  Ladda ner och fyll i retursedeln

  Ladda ner
 2. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner
 3. Gör i ordning ditt returpaket

  Paketera dina returartiklar och ev. din returföljesedel i det medföljande paketet. Fäst din fraktetikett på utsidan av paketet med tejp.

  OBS! Säkerställ att etiketten är läsbar och att inte streckkoden på etiketten är övertäckt med tejp eller liknande.

 4. Lämna in ditt paket

  Lämna in ditt returpaket hos transportföretagets ombud. Hitta ditt närmaste här.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Ingen fara. Din returbegäran går att genomföra som en etikettfri retur. Skriv din kod på utsidan av ditt paket. Skriv siffrorna klart och tydligt.


Har du inte tillgång till en skrivare?

Inga problem. Din returbegäran finns tillgänglig som etikettfri retur. Visa QR-koden när du överlåter paketet på ditt inlämningsställe. Denna QR-kod skickas även till dig via email.

QR-Code