Retur

Betaling

Kvittering

Ønsker du at returnere dine varer?

Hos Garno, ved vi godt at det kan blive nødvendigt at returnere hele eller dele af din ordre, derfor kan du købe returfragt på denne side. Vi har valgt at returfragten kun skal koste 20,- hvis du benytter dig af en GLS Pakkeshop.
I vores handelsbetingelser finder du vores returpolitik, husk at læse den før du returnere dine varer, for at undgå din retur bliver afvist.

Nå du har betalt returfragten modtager du en mail, med returseddel og returlabel. Det er vigtigt du udfylder returseddel og vedlægger din returforsendelse! Din retur vil blive afvist hvis ikke retursedlen er med.

BEMÆRK: En vare svarer til en ordrelinje på din ordre. Det vil sige at varen skal returneres komplet. Ex. du har købt en pakke i Først til Mølle, og skal returnere. Det er ikke muligt at returnere enkelte varer fra denne pakke, pakken skal returneres med alt indhold der var i den. Vi kan ikke refundere eller ombytte enkelt indhold i en pakke.

Læs vores handelsbetingelserPrinter påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Tak! Nu skal du gøre din returpakke klar.

Betalingen for din retur er godkendt, og du skal nu pakke din returpakke.

Du kan hente returlabel og returseddel neden for.

Det er vigtigt du pakker din forsendelse forsvarligt.

Returseddel SKAL udfyldes og sendes med, ellers vil din retur blive afvist.

Når du har pakket din returpakke forsvarligt, vedlagt returlabel, og klistret label uden på, er det tid til at aflevere pakken. Du kan finde nærmeste PakkeShop, ved at bruge linket neden for.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.