Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Hvis du ønsker at returnere varer, som du har købt hos Houm, kan du på denne side bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Returfragten koster kr. 50, og du betaler med kreditkort.

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Hvis din returordre opfylder betingelserne for retur, refunderer vi dit køb inden for de nærmeste dage.

Vigtig information vedr. returnering af møbler og pakker over 20 kg.: 
Såfremt du ønsker at returnere møbler eller en pakke over 20 kg, bedes du kontakte os for nærmere aftale - du kan IKKE købe returfragt til din returpakke på denne side.

GLS-forsendelse: Du kan tjekke, at din pakke overholder GLS' krav til pakkedimensioner og vægt - som afsender af pakken er det dit ansvar.

Har du spørgsmål?
Ring eller skriv til HOUM - mobil 29 48 09 02/mail: info@houm.dk


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.