Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os, hvis det sker i henhold til de handelsbetingelser, som du har godkendt ved køb. Betingelserne er forskellige alt efter om returnering sker ifm. fortrydelse eller reklamation.

Er du i tvivl, så kontakt os, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis.


På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit købspris for de returnerede varer. Du skal selv afholde omkostninger til at returnere varer - medmindre der er tale om en reklamation. Dette følger af lovgivning og den praksis, som de fleste e-shops efterhånden overgår til.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.