Klar Til Fest Returportal

Kære kunde


Du befinder dig nu på shipmondos hjemmeside som er vores samarbejdespartner i forbindelse med returbabel. Shipmondo.com er din aftalepart når du køber en pakkelabel til returvarer her.


Du kan her returnere salgsvarer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Består din retur af flere pakker skal processen foretages igen for de næste pakker. Pris pr. returpakke er 49,00 kr. incl. moms


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Vi modtager returpakker jævnfør vores handelsbetingelser, se vores handelsbetingelser her: Handelsbetingelser


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og leveres enkeltvis.Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code