Retur

Betaling

Kvittering

Klar Til Fest Returportal

Kære kunde


Du befinder dig nu på shipmondos hjemmeside som er vores samarbejdespartner i forbindelse med returbabel. Shipmondo.com er din aftalepart når du køber en pakkelabel til returvarer her.


Du kan her returnere salgsvarer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Består din retur af flere pakker skal processen foretages igen for de næste pakker. Pris pr. returpakke er 49,00 kr. incl. moms


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Vi modtager returpakker jævnfør vores handelsbetingelser, se vores handelsbetingelser her: Handelsbetingelser


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og leveres enkeltvis.Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

Din pakke kan afleveres i den nærmeste GLS pakkeshop

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.