Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du befinder dig nu på Shipmondos’ hjemmeside, og shipmondo.com er din aftalepart når du køber en pakkelabel her

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.
På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Er du i tvivl om din returpakke opfylder betingelserne kan du læse dem her her: https://www.knitwedo.dk/pages/handelsbetingelser

Mvh.
Knitwedo

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Dine oplysninger er registreret.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i returpakken, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den. Pakkelabelen udskriver du blot på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Når det er gjort, så er pakken klar til at blive afleveret på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.