Retur

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os. 

Returfragten koster kun 39,- kr. og vil blive fratrukket din tilbagebetaling. 


På denne side kan du bestille en returseddel og returfragt til din returpakke. 

Når informationerne er udfyldt, så kan du på næste side (ved at trykke på "forsæt") hente din returseddel og din pakkelabel. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Pengene vil blive tilbageført på det samme betalingskort, som varerne er købt med.

 

Er du i tvivl om din returpakke opfylder betingelserne kan du finde vores bytteregler her: https://www.knitwedo.dk/bytteregler

 

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Dine oplysninger er registreret.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i returpakken, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den.

Pakkelabelen udskriver du blot på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Når det er gjort, så er pakken klar til at blive afleveret på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.