Retur

Kvittering

Retur - Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når siden er udfyldt og du har trykket på gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din  pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Det er selvfølgelig gratis at sende retur i forbindelse med en reklamation.

Ordrer bestilt efter 1. februar 2018
Grundet stigende fragtpriser tilbyder Legefanten.dk pr. 1. februar 2018 ikke længere gratis retur. Returseddel samt returlabel bestilles som beskrevet ovenfor. Ved refundering af ordrebeløbet vil 45kr blive fratrukket til fragtomkostninger.

Ordrer bestilt før 1. februar 2018
For ordrer bestilt før 1. februar 2018 tilbydes ubegrænset gratis retur af uåbnede varer. Returseddel samt returlabel bestilles som beskrevet ovenfor - der vil ikke blive trukket penge for returfragten.

Gratis Ombytning
Til alle ordrer tilbydes Gratis Ombytning af uåbnede varer. Ønsker man at benytte denne service bestilles returseddel og returlabel som beskrevet ovenfor - på retursedlen noteres, at man ønsker at anvende Gratis Ombytning.
Når vi har modtaget returpakken, vil du pr. email modtage en rabatkode, som kan anvendes til at bestille nye varer - læs mere i vores handelsbetingelser her.Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.