Retur

Kvittering

Returnering og ombytning

Du kan selvfølgelig returnere varer, som du har købt hos os.

Du har 60 dages retur- og bytteret gældende fra den dag du modtog din vare.

På denne side kan du bestille en returseddel og returfragt til din returpakke.


Bemærk vi bytter dine varer gratis til anden størrelse, anden vare eller en tilgodeseddel. Ønsker du blot at returnere eller delreturnere, så vær opmærksom på, at vi ved tilbagebetalingen fratrækker kr. 49,- (udgift til pakkelabel) i fald du benytter vores returlabel. Du er også velkommen til selv at forestå anden porto/fragt eller at aflevere varerne personligt på Industrivej 19, 8260 Viby J (mandag-fredag ml. 0800-1445). Husk blot at skrive Liestmanns.dk tydeligt på pakken og vedlæg en seddel om, at det er returvarer og pengene ønskes retur! 


Retursedlen der kan printes kan blot udfyldes i hånden. HUSK her at benytte kode 3 og skriv på kommentarlinjen hvad det ønskes byttet til (Eksempel: FUSION S1 Run jkt Gul, M, modtaget - ønskes byttet til str. L). Du skal ikke lave en ny ordre i shoppen.


Har du brug for at prøve din bestilte vare i en anden størrelse inden du returnerer, så skal du skrive en mail til info@liestmanns.dk


Når bestillingen af returlabel er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din bestilte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Retursedlen udfyldes blot i hånden.


Når vi har modtaget din returpakke med vedlagt returseddel, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.