Liestmanns.dk

Returnering og ombytning

Du kan selvfølgelig returnere varer, som du har købt hos os.

Du har 60 dages retur- og bytteret gældende fra den dag du modtog din vare.

På denne side kan du bestille en returseddel og returfragt til din returpakke.


Bemærk vi bytter dine varer gratis til anden størrelse, en tilgodeseddel eller en  anden vare(r), hvor værdien er samme eller mere end den vare, som skal byttes.


Ønsker du blot at returnere eller delreturnere, så vær opmærksom på, at vi ved tilbagebetalingen fratrækker kr. 49,- (udgift til pakkelabel) i fald du benytter vores returlabel. Du er også velkommen til selv at forestå anden porto/fragt eller at aflevere varerne personligt på Industrivej 19, 8260 Viby J (mandag-fredag ml. 0800-1445). Husk blot at skrive Liestmanns.dk tydeligt på pakken og vedlæg en seddel om, at det er returvarer og pengene ønskes retur! 


Retursedlen der kan printes kan blot udfyldes i hånden. HUSK her at benytte koderne og skriv på kommentarlinjen hvad det ønskes byttet til (Eksempel: FUSION S1 Run jkt Gul, M, modtaget - ønskes byttet til str. L). Du behøver ikke lave en ny ordre i shoppen, men det kan være en ide, hvis din ønskede vare er en rest-/tilbudsvare i lavt antal. 


Har du brug for at prøve din bestilte vare i en anden størrelse inden du returnerer, så skal du skrive en mail til info@liestmanns.dk


Når bestillingen af returlabel er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din bestilte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Retursedlen udfyldes blot i hånden.


Når vi har modtaget din returpakke med vedlagt returseddel, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code