Retur

Kvittering

Udfyld dine informationer

Ønsker du at returnerer en eller flere varer på din ordre?


Det er ganske enkelt:

1. Udfyld denne formular

2. Print returlabel ud og tape den fast på pakken

3. Indleverer pakken i din lokale PostNord-collectshop


Priser

Returfragten afregnes pr. kasse/vægt jf. nedenstående skema. Beløbet dækker returfragtomkostningerne som vi afregnes for ved PostNord.

- 0-5 kg: 45 kr.
- 5-10 kg. 55 kr.
- 10-20 kg. 70 kr.
- 20-35 kg. 90 kr.


Vi modregner fragtomkostningerne i refunderingsbeløbet så snart pakken kommer retur til os. 


Vilkår

Returportalen er blot en service, og du er velkommen til at fragte varerne på anden vis. Forsendelseslabelen aktiveres først når pakken scannes første gang ved indlevering af pakken i en PostNord-pakkeshop.

Pakken må maksimalt veje 35 kg, Længde 175 cm, og længden + største omkreds målt i en anden retning end længden = 300 cm. Er pakken større end dette, vil pakken blive konverteret til stykgods, som er væsentlig dyrere end almindelige pakkepost. Vi vil modregne disse fragtomkostninger i refunderingsbeløbet.

Husk at pakke varerne rigtig godt ind i original emballage da PostNord's håndtering af pakken kan være rigtig hård, særligt hvis det er skrøbelige ting såsom: glas, porcelæn, marmor eller andet skrøbeligt materiale. 

Når vi har modtaget pakken på vores lager, vil vi behandle retursagen samme eller næstkommende hverdag.

Send meget gerne varen retur i original emballage. Sørg altid for, varen er forsvarligt pakket ind, da fragtskader på returforsendelser ikke er omfattet af likehome.dk's forsikring og vi derfor ikke dækker eventuelle skader forsaget under fragten. PostNord erstatter efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr. Læs mere på https://www.postnord.dk/


Du kan se alle vilkår og betingelser for returnering her

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.