Mood Minor ApS

Mood Minor - Returportal

Hos os kan du trygt returnere de varer, du har købt. Vi har gjort processen let for dig ved at tilbyde en brugervenlig platform, hvor du kan anmode om en returseddel og en fragtlabel til din returpakke.

Du kan downloade retursedlen og pakkelabelen på kvitteringssiden, og de vil også blive sendt til din angivne e-mailadresse.

Når vi modtager din returpakke, vil vores dedikerede kundeserviceteam hurtigt og effektivt behandle den. Vi er opmærksomme på, at din tid er værdifuld, så vi vil gøre vores bedste for at sikre en gnidningsfri behandling. Hvis dine returnerede varer opfylder betingelserne for retur, vil vi med glæde refundere dit køb, så du kan have fuld tillid til din handel hos os.

Vi sætter pris på din tillid og forstår vigtigheden af at levere en førsteklasses kundeoplevelse. Derfor er vores returpolitik udviklet med fokus på at gøre det nemt og bekvemt for dig at returnere varer, hvis behovet opstår.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.