Retur

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos Munk Store.

På denne side kan du downloade en returseddel og bestille returfragt til din returpakke. 

Hos Munk Store er returnering 100% gratis - hvad end du ønsker pengene retur, tilgodebevis eller ombytning af din(e) vare(r).

OMBYTNING
Du kan indenfor perioden på 30 dage ombytte din(e) vare(r) til en anden størrelse. Hvis du ønsker ombytte din ordre sender du blot din ordre retur. Når vi modtager din returordre, refunderer vi hele beløbet tilbage til din konto. Herefter lægger du en ny ordre på den størrelse/farve du i stedet ønsker. Det er op til dig om du vil bestille den nye størrelse/farve med det samme, eller vente indtil at dine penge for første ordre, er tilbage på din konto. Ved denne løsning sikrer vi at det ønskede produkt er på lager, og ikke bliver udsolgt i mellemtiden. 

TILBAGEBETALING
Ønsker du blot at få tilbagebetalt dine penge eller få et tilgodebevis, sender du blot ordren retur, og så klarer vi resten herfra. 

Herefter kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din bestilte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.