Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan altid returnere de varer, du har købt hos os. Hos mycopenhagenkid har du 14 dages fuld returret. Du modtager en email, når vi refunderer dit køb. Vi refunderer beløbet til den samme konto, som du brugte til at betale med.

 

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

 

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og dit returlabel. Vi sender også en mail med dit returlabel og returseddel.

 

Når vi har modtaget din returpakke, behandler vi den hurtigst mulig og inden 8 dage. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb.

 

Husk at sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand, som da du modtog dem.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.


Dit returlabel og din returseddel er klar til dig. Følg instruktionerne her og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.