NJORD8

Retur og ombytning

Evig returret

Vi håber, at du ligesom så mange andre bliver glad for vores produkter og får lyst til at gøre dem til en fast bestanddel af din garderobe. Hvis det mod forventning er skævert, så kan du finde hjælp her.

Vores produkter er non-fashion, så de går aldrig af mode. Det betyder vi nemt kan sælge dem igen, også om hundrede år. Du skal bare tilbagelevere dem ubrugte og i samme stand, som du modtog dem.

Uanset om du vil have pengene retur eller ombytte til en anden størrelse eller farve, så bruger du blot nedenstående formular, hvor du vil få adgang til at printe returlabel og returseddel. Så sender vi dig pengene retur eller til de ombyttede valg, så snart vi har modtaget din returpakke.

100 dages tilfredshedsgaranti på din første skjorte

Vi ved du bliver glad for din NJORD8 Skjorte, så derfor tilbyder vi helt ekstraordinært at du kan bruge og vaske din første NJORD8 skjorte ligeså tosset du vil de første 100 dage. Såfremt den efter brug eller vask ikke lever op til dine forventninger, så sender du den bare retur med en lille kommentar, og så ombytter vi eller refundere det fulde beløb. Denne tilfredshedsgaranti gælder kun på din første skjorte.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 3. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 4. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.