NJORD8

Retur og ombytning

Evig returret

Vi håber, at du ligesom så mange andre bliver glad for vores produkter og får lyst til at gøre dem til en fast bestanddel af din garderobe. Hvis det mod forventning er skævert, så kan du finde hjælp her.

Vores produkter er non-fashion, så de går aldrig af mode. Det betyder vi nemt kan sælge dem igen, også om hundrede år. Du skal bare tilbagelevere dem ubrugte og i samme stand, som du modtog dem.

Uanset om du vil have pengene retur eller ombytte til en anden størrelse eller farve, så bruger du blot nedenstående formular, hvor du vil få adgang til at printe returlabel og returseddel. Så sender vi dig pengene retur eller til de ombyttede valg, så snart vi har modtaget din returpakke.

100 dages tilfredshedsgaranti på din første skjorte

Vi ved du bliver glad for din NJORD8 Skjorte, så derfor tilbyder vi helt ekstraordinært at du kan bruge og vaske din første NJORD8 skjorte ligeså tosset du vil de første 100 dage. Såfremt den efter brug eller vask ikke lever op til dine forventninger, så sender du den bare retur med en lille kommentar, og så ombytter vi eller refundere det fulde beløb. Denne tilfredshedsgaranti gælder kun på din første skjorte.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code