Notabene Netthandel

Fyll ut med opplysningene dine

Notabene Nettbokhandel tilbyr alltid 14 dager åpent kjøp fra oss. Dersom du ønsker å benytte denne angreretten må du sørge for at angrerettskjema er utfylt og legges ved din retur.


Når du har gjennomført å registrer din retur vil du bli tilsendt et angrerettskjema samt pakkeetikett. Gjerne sjekk spamfilteret dersom du ikke mottar denne e-mailen.


Ved å bruke denne returtjenesten godtar du at vi trekker 80,- for returfrakt når vi har mottatt din retur. Du er velkommen til å sende utenom å bruke denne tjenesten, men det pleier som oftest å bli dyrere for deg som kunde.


Dersom returen gjelder reklamasjon eller garantisak så skal du ikke registrere returen før du har kontaktet oss via kundeservice@notabene.no. 


Når vi har mottatt returpakken, vil vår kundeservice behandle den snarest mulig. Så sant returordren din oppfyller betingelsene for retur, vil vi refundere kjøpet.


Ved å godta handelsvilkårene, godtar du at Shipmondo våres fraktløsningsystem kan bruke informasjonen gitt til å kunne gjennomføre returen i deres systemer.

Vennligst skriv inn navn
Adresse
Postnummer
By
translation missing: nb.return_portal_text.validation.simple_country
E-post
Du må godta vilkårene
 1. Returseddel

  Last ned og fyll ut returseddelen

  Last ned
 2. Fraktseddel

  Last ned og skriv ut din fraktseddel.

  Last ned
 3. Forbered returpakken din

  Pakk returvarene og returseddelen i pakken. Fest fraktseddelen på utsiden av pakken med teip. NB! Forsikre at seddelen er lesbar og ikke dekk over barkoden med teip eller lignende.

  NB! Forsikre deg at seddelen er lesbar, og ikke dekk over barkoden med teip eller lignende.

 4. Lever din pakke

  Lever inn returpakken på transportørens leveringssted. Finn nærmeste her.


Har du ikke tilgang til en skriver?

Ikke noe problem. Din returforespørsel er tilgjengelig som seddel-fri retur. Skriv din 9-siffrede kode utenpå pakken. Skriv numrene klart og tydelig.