Retur

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.


På denne side kan du få en ny returseddel og printe en returlabel til din returpakke. Denne returseddel udfyldes og ligges sammen med det, som du ønsker at returnere.


Det koster kun 39,-, at benytte en returlabel.  


Denne ”Shop Return”, klistres uden på pakken og leveres til din nærmeste GLS Pakkeshop. 


Ønskes en anden vare kan dette bestilles via vores webshops på en ny ordre, så vi kan sende den nye bestilling afsted hurtigst muligt.


Når bestillingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den inden for 10 hverdage eller hurtigst muligt. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Venlig hilsen


Padelshoppen

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.