Retur

Betaling

Kvittering

NEM RETUR med GLS-returlabel

Hvis du fortryder dit køb, kan du enten bytte varen (gratis v/ køb over 699,-) eller sende varen retur. Returnering er dog ikke gratis, men vi har gjort det både nemt og billigt for dig at købe en GLS-returlabel via os.

Du 30 dages returret, når blot du varslet os på kundeservice@Qwear.dk senest 14 efter, du har modtaget varen. Husk at vedlægge en udfyldt returformular, og vær opmærksom på, at du har ansvaret for returvaren. Læs reglerne for retur her, og husk for din egen sikkerheds skyld at få en kvittering, når du afleverer pakken i en GLS pakkeshop.

Du kan bestille både returformular og GLS-returlabel nedenstående.

Når du har gennemført betalingen, får du en kvittering op på skærmen, hvorfra du kan hente både returformular og GLS-returlabel. Begge dele vil også blive sendt til din e-mail.

BEMÆRK: GLS-returlabel kan indtil videre kun bruges i Danmark.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returformular og GLS-returlabel er klar til brug.

Følg instruktionerne nedenstående.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.