Retur

Kvittering

Hent din gratis returlabel her

Her kan du returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når oprettelsen af din returlabel er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Sørg for at notere på retursedlen, hvad du ønsker, vi skal gøre med din returnering.


Returnering:

Gør du brug af vores returlabel til at returnere hele eller en del af din ordre, så fratrækkes DKK 39 fra det returnerede beløb.


Ombytning:

Ombytning af en ordre eller et produkt er gratis, såfremt, der er tale om ombytning til en anden størrelse, farve el. lign. Det er afgørende for ombytningen, at varen, der ombyttes til, kan betragtes som værende samme model som den ombyttede vare. Det er samtidig afgørende, om varen, der ombyttes til, er af samme værdi som den ombyttede vare.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst muligt. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb via den oprindelige betalingsmetode køb. Bemærk at der kan gå op til otte hverdage, før pengene er på din konto igen.


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering for returlabel til Repbasics

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.