Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os. På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb. Husk derfor også at anføre ordrenummer og fakturanummer fra dit varekøb på retursedlen.


Bemærk
Vi benytter GLS til al returfragt købt via denne returlabel service. Det betyder at du skal indlevere din pakke på et af GLS mange indleveringssteder. Se dit nærmeste indleveringssted for GLS pakker her.


Du er naturligvis frit stillet til selv at vælge en anden fragtløsning til din returpakke. Så skal du bare sørge for at downloade en returseddel fra vores hjemmeside, da den altid skal udfyldes og vedlægges ved returnering af varer købt på sadelmagerjanguldborg.dk


Varer som returneres pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering for dit køb af returforsendelse

Din betaling for køb af returfragt er gennemført og din returseddel og pakkelabel er klar til dig.


Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.