Retur

Kvittering

Velkommen til Kikkert Shoppens returportal

Her kan du hurtig og nemt udskrive en returlabel, som du kan bruge til at sende din pakke retur til os. Du kan naturligvis kun returnere varer, som du har købt hos os.


Det koster 35,- at benytte denne returlabel - dette beløb fratrækker vi når vi refunderer beløbet til dit betalingskort.


Når du har udfyldt alle felterne, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os 70605501 eller sende en mail på info@outdooradventure.dk.


Husk at du altid kan finde et stort udvalg af kikkerter og optik hos Kikkert Shoppen.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.