Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.


På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Husk at oprette en retursag ved at trykke på Opret Retursag under Information i bunden af forsiden på webshoppen.


Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Du kan læse alle betingelserne for returnering på webshoppen.


Varen skal returneres i samme stand og indpakning som den blev leveret i. Har du bestilt tøj der er kommet i en pose, så skal det returneres i posen det er kommet i.


Du har 14 dages returret på dine varer. Er dine varer ikke blevet returneret i samme stand som de blev leveret i kan du IKKE få pengene retur eller ombyttet varen. Det er dit ansvar at pakken sendes tilbage ansvarligt - vi anbefaler at du sender tilbage i samme indpakning din pakke er blevet sendt i.


Har du modtaget en forkert vare betaler vi fragten og du skal ikke bruge denne formular!

Printer påkrævet. Din pakkelabel vil blive leveret som PDF fil. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.


Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.


Følg instruktionerne fra retursagen og skriv dit #RMA-nummer på pakken.

1

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.