Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Shipmondo ApS
Hvilehøjvej 25
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nr. 36 39 90 66

Denne returportal er stillet til rådighed af Shipmondo ApS (herefter omtalt som Shipmondo) på vegne af Scarpa (herefter omtalt som Webshoppen). Webshoppen er ejer af returportalen og leverandør af fragtydelserne på returportalen.

Betaling

Shipmondo er formidler af betalingstransaktionen mellem dig og Webshoppen, såfremt Webshoppen tager betaling for returfragten.

Returfragten på returportalen er prissat af Webshoppen, og alle beløb er angivet inklusiv moms.

Shipmondo tager imod online betalinger med; Visa/Dankort, MasterCard, MastroCard, JCB, American Express samt Diners Card. Shipmondo pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Transaktionen foregår med en krypteret forbindelse via Worldline, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. Shipmondo får på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger, og beløbet overføres automatisk mellem bankerne.

Betaling bliver gennemført umiddelbart efter autorisation af transaktionen.

Levering

Du vil straks efter din bestilling og betaling modtage en e-mail med en pakkelabel til din returforsendelse, evt. returseddel og en kvittering for dit køb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret fra købstidspunktet for ubrugte pakkelabels.

En pakkelabel er brugt, når den har modtaget en scanning ved indlevering til transportørens service point eller på anden vis er overdraget til transportøren.

Fortrydelse skal meldes til Webshoppen inden for fristens udløb. Meddelelsen skal gives pr. mail, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du finder Webshoppens e-mail adresse på Webshoppens hjemmeside.

Reklamationsret

Shipmondo er udbyder af returportal-løsningen og formidler af betalingstransaktionen mellem dig og Webshoppen. Shipmondo håndterer ikke den fysiske fragt og er derfor ikke en transportør eller speditør.

Webshoppen er ejer af returportalen og leverandør af fragtydelserne på returportalen. Ved reklamation ved f.eks. bortkomst eller beskadigelse af returforsendelsen, skal du kontakte Webshoppens kundeservice direkte.

Persondatapolitik

Når du bestiller en returforsendelse og selv videregiver oplysningerne, modtager Shipmondo disse. Som dataansvarlig behandler Shipmondo dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til det formål, de er blevet samlet ind til.

Shipmondo anvender tredjeparter til behandling af nogle af dine personlige oplysninger. Shipmondo har indgået databehandleraftaler med de relevante partnere som garanti for, at der overholdes de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til kontakt@shipmondo.com , hvis du vil i kontakt med Shipmondo, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Shipmondo bestræber sig på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over en ydelse købt på Shipmondo Returportal, kan klagen sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.