ZacZess AB

Så här gör du för att lämna in en produkt till ZacZess second hand

1. Se över dina kläder du vill lämna in, kläderna behöver vara tvättade och hela, det är även viktigt att skoningen inte är sliten. 
2. Köp frakt för att skicka in produkten här i portalen.
3. Skriv ut och fyll i formuläret du får genom portalen. Det är viktigt att du fyller i alla fält och textar tydligt så att vi kan skicka rabattkoden till dig.
4. Förpacka produkten tillsammans med det ifyllda formuläret i lämplig och tålig förpackning. 
5. Tejpa fast fraktsedeln på paketet och lämna in på ditt närmaste PostNordombud.
6. Inom 15 dagar från vårt mottagande av produkten kommer denna granskas, för att bestämma nivån på skicket och ersättningsnivån. När granskningen är färdigställd mottar du ett mejl med din rabattkod.

Vi tar tyvärr inte emot andra produkter som inte är listade i ersättningsnivåerna ovan.

 

Kläderna du lämnar in skall vara nytvättade och hela. Om du skickar in en produkt som inte håller tillräcklig kvalitet för att säljas vidare, eller är smutsig, behöver du betala 59 kr för returfrakten tillbaka till dig. Om du inte vill betala för returfrakten kommer produkten att skänkas till välgörenhet.

Inom 15 dagar från mottagandet av produkten granskar vi din produkt och gör en bedömning av skicket. När granskningen är färdigställd får du ett mejl med din rabattkod. Din rabattkod är giltig i tre månader från mottagandet på ZacZess.com och kan inte kombineras med andra rabattkoder eller användas vid rea/nedsatta priser.

 

Genom att fylla i formuläret och skicka in produkten till ZacZess godkänner du att ZacZess gör en värdebedömning av produkten och utifrån denna ger dig en rabattkod. Produkten kan inte återfås efter att ha skickats in.

Paketera din produkt/produkter i ett tåligt paket som är väl stängt/igentejpat. ZacZess tar inte ansvar för eventuella skador/förlust av produkt som uppstår under leveransen till oss till följd av otillräckligt emballage/tejp.

Ange namn
Ange adress
Ange postnummer
Ange stad
translation missing: sv.return_portal_text.validation.simple_country
Ange email
Du behöver godkänna villkoren
 1. Returföljesedel

  Ladda ner, skriv ut och fyll i returföljesedeln

  Ladda ner
 2. Förbered paketet

  Packa dina returvaror och returföljesedel i din returförpackning. Se till att paketet är väl emballerat och uppfyller transportföretagets krav.

 3. Fraktetikett

  Ladda ner och skriv ut din fraktetikett.

  Ladda ner

  Klistra fraktetiketten på paketets största, platta yta. Se till att din fraktetikett är läsbar och täck inte för streckkoden med tejp.

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Visa bara den här QR-koden när du lämnar in paketet. QR-koden har också skickats till din e-post.

  QR-Code

  Har du inte tillgång till en skrivare?

  Skriv bara in det här kodnumret på paketet.

 4. Lämna in paketet

  Lämna in paketet på ett utlämningsställe. Hitta ditt närmaste här.