Retur

Kvittering

Retur - Udfyld dine informationer

Hvis du har fortrudt dit køb, så kan du anvende vores returportal til gratis at returnere din bestilling til os.

Her på siden kan du lave en returseddel og den gratis PostNord returlabel.

Det er vigtigt, at du returnerer varerne i den orginale karton - og vi ville være taknemmelige, om du ikke anvender gaffatape, til at lukke den :-)

Selvom vi betaler returfragten, så skal du lige godkende handelsbetingelserne nederst på siden, inden du trykker fortsæt.

Når du har udfyldt alle informationer, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og PostNord pakkelabel, som iøvrigt også bliver sendt til den e-mail adresse, du har angivet.

Når vi har modtaget din bestilling retur, og checket at alt er ok, så tilbagefører vi din betaling direkte til det betalingskort, som blev anvendt ved det oprindelige køb og du modtager en kreditnota på din mail.

Venlig hilsen
Senior24.dk v/Ristretto ApS


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Du er næsten klar ....

Vi har modtaget dine oplysninger - Din returseddel og PostNord pakkelabel er nu klar til dig.

Følg instruktionerne nedenfor og klargør din returpakke.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.