Retur

Kvittering

Returportal

Køber kan op til 60 dage efter modtagelsen af varen fortryde sit køb så længe varen er ubrudt. Hele beløbet inklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger fra Sælger til Køber refunderes også.

Køber skal dog selv betale forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen. Send venligst varen med GLS sikkert pakket sammen med kopi af faktura. Fortrydelsesret gælder ikke ved køb af varer på Hollandsk Auktion. Se alle vores handelsbetingelser her. 

Sådan gør du

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.