Retur

Kvittering

GLS returfragt


Kære kunde

Hos Snow Fun Ski, Run & Bike, har du altid 30 dages fuld returret hvis de modtaget varer ikke har levet optil dine forventninger.


På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.


Ved retur sendes varen tilbage til Snow Fun i samme stand som modtaget (dvs. i original emballage) sammen med udfyldt returblanket og bon, som du får sammen med din ordre.

Fortrydelsesretten frafalder altså, hvis varen leveres tilbage i forringet tilstand, som går ud over varens salgsværdi.


I tilfælde af at penge skal gives retur, vil beløbet (inkl. leveringsomkostninger - på nær hvis det ikke er valgt standardlevering) blive tilbagebetalt på kortholderens kort så snart vi modtaget og inspiceret pakkens indhold.


Undtaget af fortrydelsesretten er: specialfremstillede cykler og såler, borede ski, serviceydelser som er udført (løbestilsanalyse, bikefit, boot-fit, blokning af støvler, værkstedstimer) samt gavekort (både fysiske og digitale). 


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering for returnering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.


Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.