Sportsact.dk ApS

Returportal - Sportsact.dk

Hej 👋🏻 Vi har gjort det nemt for dig at returnere varer, som du har købt hos Sportsact.dk.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

KRAV TIL RETURNERING

Din pakke må ikke veje mere end 20 kg., da det er den maksimale vægt for indlevering af pakker til GLS PakkeShop. Såfremt din returforsendelse er tungere, bedes du kontakte os på kontakt@sportsact.dk

SÅDAN BESTILLER DU RETURLABEL

1. Udfyld alle nedenstående felter med fyldestgørende information. Det er vigtigt at du oplyser dit ordrenummer, så vores lager nemt kan identificere din ordre, og sikre en god proces. Hvis vi ikke kan identificere din ordre, så kan vi ej heller refundere dit købsbeløb.

2. Når du har udfyldt felterne, så vælger du den vægt, som passer til din pakke.

3. Herefter klikker du på "fortsæt" og bliver videresendt til et betalingsvindue, hvor du skal betale for den returfragt som passer til vægten på din pakke.

4. Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

5. Efter betaling kan du enten printe din fragtlabel, eller bruge den QR-kode, som du har modtaget på e-mail. Så undgår du at printe og du kan blot gå ned i nærmeste GLS Pakkeshop og fremvise QR-koden på din telefon. De kan scanne koden og så printe en pakkelabel for dig. 

NÅR VORES LAGER MODTAGER DIN PAKKE

Når vi har modtaget din returpakke fra GLS, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit købsbeløb hurtigst muligt.

Vi behandler som udgangspunkt returforsendelser indenfor 5-10 hverdage fra modtagelse på vores lager. Så snart vi har behandlet din retursag, så modtager du en mail og en refundering af købsbeløbet sker indenfor 2-6 hverdage efter færdigbehandlet retursag.

Vær opmærksom på at vi ikke refunderer for leveringsgebyrer som er betalt til at sende din pakke i første omgang.

Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 2. Klargør pakken

  Pak dine returvarer en evt. returseddel i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden til med tape eller lignende.

 3. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig som en label-fri returnering. Vis QR-koden når du indleverer pakken hos dit indleveringssted. QR-koden er også sendt til dig på e-mail.

QR-Code