Retur

Kvittering

PostNord Returlabel

Bestil din returlabel lige her!

Send dine returvarer forsikret til Their Story ApS med Track & Trace hele vejen, så du altid kan spore din returforsendelse.

Returlabelen koster 39 kr som bliver modregnet ved refunderingen og kan kun anvendes til én forsendelse. 

OBS! Du bedes pakke varerne forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Sådan bestiller/modtager du din returlabel:

Bestil returlabel: Returlabelen sendes straks til dig pr. mail - du vil modtage den inden for 5-10 minutter på din mail! Returlabelen ankommer til din mail som PDF, så du let kan printe den ud straks. HUSK AT FÅ EN KVITTERING FOR INDLEVERING!

Når du køber en returlabel, er den ikke knyttet til én ordre. Du kan sagtens gemme din returlabel til senere brug eller sende flere ordrer retur på samme label - super nemt og uden besvær!

Denne returservice er kun gældende på ordrer, der sendes retur inden for Danmarks grænser (gælder altså ikke Grønland og Færøerne).

OBS: Returlabelen er gyldig i 3 måneder.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.