Cavaleros Denmark

Udfyld dine informationer

Denne returportal gælder KUN reklamation. Bruges den til andre varer vil du blive trukket 29 dkk i din rabatkode.


Du kan altid fortryde dit køb hos os, som er købt online!


Du har 14 dages fuld returret på alle varer købt på Cavaleros.dk 

Gælder IKKE varer købt på messer - her skal du SELV betale fragten til os.  Vi giver IKKE penge retur for varer købt på messer/butik.


Vi har en GRATIS ombytningsret i 365 dage på alle varer OVER 500 dkk. Den kan du bruge hvis du har købt en forkert vare, eller en forkert størrelse. Vi betaler din fragt. Husk at det IKKE gælder ombytning til en anden farve. Når vi har modtaget din vare så får du en rabatkode svarende til din returvare. 

Retur kan tage alt fra 3-15 dage afhængig af hvor travlt vi har! Skal du bruge din NYE vare hurtigt - så kan du bestille en ny vare og skrive i "kommentarfeltet" på din ny ordre - at din gamle ordre skal tilbagebetales - skriv også ordre nummer på gammel ordre! Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Skal du bruge din fortrydelsesret (altså hvor du ikke ønsker din købte vare eller nogen anden vare) så koster returlabel 75,- dkk. Det koster også 75,- kr hvis du har købt en vare på en messe som du skal have ombyttet. Du kan også vælge at sende den selv. BRUG IKKE DAO/BRING eller forsendelse til pakkeshop! Se betingelserne for det i handelsbetingelserne.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig 3-15 dage. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at sende dig din rabatkode eller penge retur.


Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og evt. returseddel i din returemballage. Sørg for at pakken er emballeret forsvarligt og efter transportørens krav.

 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent

  Sæt pakkelabelen fast på pakkens største, lige flade. Sørg for, at din pakkelabel er læselig og dæk ikke stregkoden med tape.

  Har du ikke adgang til en printer?

  Fremvis blot nedenstående QR-kode ved indlevering. QR-koden er også sendt til din e-mail.

  QR-Code

  Har du ikke adgang til en printer?

  Skriv blot nedenstående talkode på pakken.

 3. Indlever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.