Cavaleros Denmark

Udfyld dine informationer

Du kan altid fortryde dit køb hos os, som er købt online!


Du har 14 dages fuld returret på BLACK WEEK TILBUD og andre KAMPAGNE-tilbud, hvor vi gør opmærksom på det. Alle andre varer har du 30 dages fuld returret. 

Gælder IKKE varer købt på messer - her skal du SELV betale fragten til os.  Vi giver IKKE penge retur for varer købt på messer/butik.


Vi har en GRATIS ombytningsret i 365 dage. Den kan du bruge hvis du har købt en forkert vare, eller en forkert størrelse. Vi betaler din fragt. Du skal bare bestille din ordre inden du sender din vare retur! Prisen på den nye vare skal være den samme eller mere.

En ekstra service til vores faste gode kunder!Retursedlen og din pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Skal du bruge din fortrydelsesret koster returlabel 75,- kr som fratrækkes din refundering. Det koster også 75,- kr hvis du har købt en vare på en messe som du skal have ombyttet. Du kan også vælge at sende den selv. BRUG IKKE DAO eller forsendelse til pakkeshop! Se betingelserne for det i handelsbetingelserne.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb eller ombytte din vare!


Indtast venligst navn
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
translation missing: da.return_portal_text.validation.simple_country
Indtast venligst e-mail
Du skal acceptere handelsbetingelserne
Du skal acceptere ovenstående
 1. Returseddel

  Hent, udskriv og udfyld retursedlen.

  Hent
 2. Pakkelabel

  Hent og udskriv din pakkelabel.

  Hent
 3. Klargør pakken

  Pak dine returvarer og retursedlen i din returemballage. Påklæb din pakkelabel uden på pakken med tape.

  NB! Sørg for at din pakkelabel er læselig og dæk ikke labelens stregkode med tape eller lignende.

 4. Aflever pakken

  Indlever pakken i en pakkeshop. Find den nærmeste pakkeshop her.


Har du ikke adgang til en printer?

Bare rolig. Din retur er tilgængelig for en label-fri returnering. Skriv din kode uden på din pakke. Skriv venligst tallene klare og læselige.