Retur

Betaling

Kvittering

Tyngdeposen® | Returlabel | Så nemt sender du retur!


Her tilbyder vi nem returfragt til din tyngdepose. Uanset om du har købt eller lejet en tyngdepose, kan du købe din returfragt her. Det koster 61 DKK (GLS, forsikret pakke). Det står dig frit for, om du vil bruge denne mulighed eller selv vil stå for at købe returfragt et andet sted.

 

FORTRYDELSE (UBRUGT)

Du har ret til at fortryde dit (ubrugte) køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Ifølge købeloven har man ret til at prøve et produkt på, men det må ikke tages i brug, så er der tale om værdiforringelse og fortrydelsesretten frafalder.


Du må gerne prøve Tyngdeposen® på dit barn, men højst i 5 min., hvis du vil bruge din fortrydelsesret. Hvis Tyngdeposen® vurderes som værende brugt, vil du kun få 50% af produktprisen igen.


1) Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende din ubrugte vare retur.

2) Køb returfragt og indlever pakken i pakkeshop. Vil du selv stå for returforsendelsen er vores returadresse: Babydeepsleep ApS, Tingstedet 90, 8220 Brabrand.


3) Ved modtagelse vil det totale købsbeløb blive refunderet (1-2 hverdage) og du vil modtage en mail fra os. Hvis der ikke er meddelt os andet, vil refunderingen blive indsat på det kort, der blev anvendt til betaling.RETUR EFTER 30 DAGES PRØVETID ELLER UDLEJE

1) Vask Tyngdeposen® på 30 grader (gerne Neutral vaskemiddel) uden brug af skyllemiddel. 
NB: Hvis Tyngdeposen® ikke er nyvasket, trækker vi 200 DKK fra ved refundering. 

2) Køb returfragt og indlever pakken i pakkeshop. Vil du selv stå for returforsendelsen er vores returadresse: Babydeepsleep ApS, Tingstedet 90, 8220 Brabrand.

3) Ved modtagelse vil 50% af produktprisen blive refunderet eller vi vil annullere din leje og du vil modtage en mail fra os. Hvis der ikke er meddelt os andet, vil refunderingen blive indsat på det kort, der blev anvendt til betaling.

 

KØB RETURFRAGT

1) Udfyld felterne og betal for fragten.

2) Print pakkelabel og sæt den på pakken.

Du behøver ikke at vedlægge din faktura eller andet. Vi finder dig i vores system på dit navn og adresse.

3) Aflever pakken i en GLS pakkeshop.

 

Printer påkrævet. Din pakkelabel vil blive leveret som PDF fil. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering


Din betaling er gennemført.

Nu kan du hente og printe din returlabel -  tryk på "hent pakkelabel"

1

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.