Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

Inden du bestiller returlabel, beder vi dig venligst sikre at produktet er pakket forsvarligt. Der må ikke returneres i breve eller poser. Brug æsken som produktet blev leveret i eller anden passende æske.  

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

På denne side kan du bestille en returseddel til 39,- DKK.

Når bestillingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din bestilte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, vil vi behandle den hurtigst muligt. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb inden for 10 dage.

Har du bestilt ombytning til en ny størrelse eller farve, sender vi den nye ordre afsted inden for få dage efter at have modtage din pakke.

Hvis du allerede har udfyldt og vedlagt formularen på vores følgeseddel, som du modtog med din pakke, behøver du ikke udfylde returseddel.  

Printer påkrævet. Din pakkelabel vil blive leveret som PDF fil. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din bestilling er gennemført.

Pakkelabel er klar til dig.

VIGTIGT! Hvis du allerede har udfyldt og vedlagt formularen på vores følgeseddel, som du modtog med din pakke, behøver du ikke udfylde returseddel. 

1

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.