Retur

Betaling

Kvittering

Udfyld dine informationer

På denne side kan du bestille en fragtlabel du kan bruge til at sende din returpakke til os. OBS. Kun til returpakker i Danmark!

Du kan returnere varer, som du har købt hos wondersport.dk. Du er meget velkommen til at returnere varer fra flere bestillinger i samme pakke. 

Du er også velkommen til at sende retur på anden vis. Men køber du en fragtlabel her, så er der tracking på pakken og vi kan hjælpe med at spore og finde din pakke hvis uheldet er ude så pakken ikke kommer korrekt frem.  

Når du bestiller en fragtlabel til retur her køber du den direkte af vores partner pakkelabels.dk. Vi tjener derfor ikke noget på denne fragtlabel til retur.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din fragtlabel. Den vil også blive sendt til dig på den e-mail adresse du angiver.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Ofte indenfor få arbejdsdage. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så tilbagebetaler vi pengene til det kreditkort du har anvendt ved købet.

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

I din pakke lå der er en returseddel du skal udfylde med dine informationer. Hvis du har mistet den kan du finde en ny herunder (i punkt 1).  Du behøver kun at udskrive hvis du har mistet den, der allerede lå i pakken da du modtog den.

Returlabelen (fragtlabelen) udskriver du på en alm. A4-printer. Fragtlabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Når det er gjort, så er pakken klar til at blive afleveret i en GLS pakkeshop. Husk at få en kvittering for din indlevering.

Følg instruktionerne herunder og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen og sæt den uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.